Vattumannens horoskop 2014


Texten hittade jag på nätet… ( översatt)

20131217-213533.jpg
Översikt
2014 är året för att vidga dina vyer och flyga den vänliga skies, Vattumannen. Tyngdpunkten ligger på långväga resor, filosofi och alla former av medvetande. Om du har gömt hemma, det här året för att få packa. Oöverträffad äventyr väntar. Livet är säker på att ta dig på några viktiga resor (bokstavligt, bildligt eller båda) på strävan efter att avslöja den typ av mind-blowing sanningar som bara kan komma från direkt erfarenhet. Du har Mars skjuter upp ditt hus för att resa för hela första halvåret och snabbt sällskap av North Node av Ödet i mars. Wanderlust och resefeber kan lätt bli dagliga teman, särskilt under det första halvåret. Om du inte har möjlighet att fysiskt resa, välja aktiviteter som utökar dina mentala och andliga horisonter, även om det innebär att lära sig ett främmande språk eller främja din utbildning.

Jupiter kommer att hålla dig mycket upptagen för det första halvåret som planeten av överflöd ger arbete – och mer arbete. Din dagliga rutin kommer att fyllas till max, men rik och vårda ändå. Du kanske undrar om du någonsin kommer att ha tid att stanna upp och hämta andan, men som tur energin skiftar i juli. Du kommer att flytta in i en ny fas där dina relationer blir primär, och vardagen glider in i bakgrunden.

Saturnus fortsätter att hålla hov på toppen av ditt horoskop för ytterligare ett år. Denna statusläge kraftfull bara kommer ungefär en gång vart 29 år – så fungerar det, Aquarius! Den prestige fortsätter, liksom den tunga lasten av ansvar som kommer med det. Du har till och med överraskade dig med den nivå av engagemang och beslutsamhet som ni har visat under det senaste året. Din stellar disciplin ger utdelning, och detta inspirerar dig att arbeta ännu hårdare. Med början i mars, du kallas att överväga den större bilden. Detta kräver att släppa vissa tvångsmässiga mentala hjulspår som håller dig spinning och vilse i detaljerna.

Romantisk
Resor och romantik är ganska synonymt 2014. Det är till och med möjligt att du kan bli kär i någon från ett annat land, eller åtminstone när du besöker en. Då igen, kanske du bara blir förälskad i landet självt. I varje fall har du den fantastiska påverkan av Jupiter föra stora välsignelser till din relation zon från och med i sommar. Detta bådar inte bara bra socialt, utan även i form av potentiella partners. Du kan räkna med att ha en ganska expansiv pool att välja mellan. Jupiter ger möjligheter i rikliga mängder, nästan till den grad av överdrift så räkna med en jackpot på potentiella friare. Om du redan är romantiskt ansluten, kommer Jupiter att hjälpa ta ditt engagemang utöver nuvarande platån. Det handlar om expansion och äventyr 2014, Vattumannen. Ju mer du jet, det gladare och mer tur ditt kärleksliv!

Det finns en galen anda av generositet och lekfull energi som sparkar i somras. Det finns tillfällen när du närmar dig ditt kärleksliv på ett mer praktiskt och fristående sätt, att behandla din älskade mer som din vän. Och sedan finns det stunder som denna sommar när ditt barn-liknande anda triumfer och den underliggande (och ofta dolt) romantisk sida av din personlighet tar över. Njut returen av denna super roliga och spontana spurt som varar från juli till slutet av året. Ditt kärleksliv kommer lyckligt känna sig mer som en lekplats än ett slagfält för en gångs skull. Hurra!

The North Node of Fate är på väg in i tecknet av relationer mars inställning scenen för alla att arbeta på att hitta mer harmoni och balans i relationer. Om ditt kärleksliv har känt i otakt, eller ditt partnerskap ur balans, är detta nya nodal fas den perfekta kursen corrector att få jämlikhet tillbaka mellan dig och din älskade. Detta kan kräva viss anpassning och viss kompromiss från din sida, Vattumannen, men flödet och kärlek som resulterar är helt värt det. Om du är villig att sätta i arbete, kommer du definitivt hitta mer tillfredställelse i ditt kärleksliv under 2014 än vad du har i åratal.
Arbete och karriär mål fortsätter att vara högsta prioritet för dig under 2014, Vattumannen. Du har massor av planet stöd för att hålla dig blomstrande i vilken nya projekt du väljer att ta den. Det är lätt att överdriva med din schemaläggning under det första halvåret, så var noga med att inte bita av mer än du kan tugga. Den stadiga strömmen av arbetet kommer att fortsätta, så var inte rädd för att slå ner några projekt om så bara för att rädda din hälsa och förnuft. Plus, när North Node of Fate flyttar in i tecknet av balans, kommer du att känna ett starkt behov av att lugna frenesi. Du är helt i en maktposition året runt med Saturnus fortfarande sitter ganska högst upp i ditt horoskop (i sin favoritposition). Du utstrålar auktoritet och magnetism utan att behöva göra en stor affär.

Jupiter kommer att flytta in i ditt hus för kunder och partnerskap i juli, vilket gör det mycket fördelaktigt att samarbeta med rätt personer. Välj att samarbeta med dem som förgyller dina styrkor och balansera dina svaga områden. Detta är inte ett år för att spela ut någon av dina Aquarian lone-wolf tendenser. Även om du är mästare på att samla grupper av människor att samarbeta med, är din utmaning i år att anpassa sig till mer intim en-mot-en arbetsdynamik. Detta kan kännas mycket obehagligt och främmande i början, men du kommer snart att få fram den starka potential. Det handlar om att välja rätt match, och detta i sig är en konst som du ska träna året runt. Den andra stora lärdomen är att titta på tungan och eventuella spontana men aggressiva utbrott som har förstört affärsrelationer i det förflutna. Du har ett sätt att verka mer fristående än vad du egentligen är, när spänningar äntligen montera, andra är chockade när du snabbt och oväntat hacka dem direkt ur din värld. 2014 är året för diplomati, tolerans och kompromisser. Detta kommer att komma upp både personligen och professionellt, så arbetet med att ta en graciös tillvägagångssätt.

ALLTSÅ KOMMER JAG ATT RESA EN MASSA BÅDE FYSISKT OCH MENTALT.
Jobbar ännu mer och med disciplin och beslutsamhet ger de utdelning.
Måste även släppa på mina mentala ingrodda hjulspår som bara går runt och runt😁 eftersom de håller mig vilsen.
Mer harmoni och balans i relationer och mer tillfredställelse i kärlekslivet än vad jag har haft i åratal! 👍
Låter som ett bra år!

20131217-215243.jpg
( bild från nätet)

One thought on “Vattumannens horoskop 2014

Tack för din kommentar, de uppskattas!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s